maanantai 15. kesäkuuta 2009

Rudi 9 viikkoa

Rudi on ollut meillä nyt kaksi viikkoa. Se on myös syy, miksi en ole ehtinyt päivitellä tätä blogia:-)
Rudolfimme on kotiutunut hyvin ja on osoittautunut reippaaksi ja Villiksi (isolla Veellä) tapaukseksi.

Arki vauvaihmisen ja vauvakoiran kanssa ei ainakaan käy tylsäksi. Molemmat vaikuttavat olevan aika lailla samassa vaiheessa - eivät ole sisäsiistejä,purevat ja syövät KAIKKEA mitä käsiinsä saavat, ovat uteliaita ja kiinnostuneita kaikesta ja hyvin läheisriippuvaisia minusta:-) Onneksi heistä on myös paljon seuraa toisilleen!

Rudi on selvästi kaikessa pentumaisuudessa villiydessään kuitenkin fiksu koira. Se on oppinut kahdessa viikossa istu-käskyn hienosti samoin kun kaulapannan käytön ja taluttimessa kävelyn. Olemme harjoitelleet myös maahan-käskyä sekä tänne- ja paikka- komentoa. Tänne-tulo sujuu oikein hyvin silloin kun Ruppana niin haluaa, mutta ei niinkään hyvin jos hänellä on jotain mielenkiintoisempaa meneillään, esim. on nähnyt jomman kumman kissoistamme ja rynnännyt perään, löytänyt riirenraadon ja paennut syömään sitä (YÖK), varastanut vauvan kakkapökäleen ja mennyt syömään sitä piiloon jne.

Pari päivää vasen korva on ollut pystyssä jo enimmän aikaa, mutta oikea on vielä luppa. Yritän saada hyvää kuvaa, mutta täytyy kyllä sanoa, ettei ole kovinkaan helppoa saada vintiöstämme kunnon kuvaa. Jokaisessa kuvassa on vaan joko yksi jalka, vähän selkää, tai mahdollisesti koira on jo toisella puolella pihaa kun salama räpsähtää.

Jaha, nyt taitaa olla aika mennä koiran kanssa pihalle:-)

0 kommenttia: